26 oktober 2011

SUMMER MEMORIES

Spenderade nästan halva mitt sommarlov i sommarstaden Halmstad som tillbringades med min underbara pojkvän & mina vänner.Det finns ovanligt många stränder där till skillnad från Stockholm, så det blev en hel del med att ligga & sola på stranden !
Dock så låg vi mest på östra stranden som inte är lika fin som Tylösand.. Mest för vi var riktigt bakis varje dag & orkade helt enkelt inte ta tylösands bussen ;) haha så typiskt mig !
BRILLOR
Självklart så gick mina brillor sönder som jag var helt kär i ! H&M har sålt dom varje år förutom detta! Hur arg blir man inte då? Gick utan brillor hela sommaren för inget annat dög.Vilket gjorde att jag fick en massa ont i ögonen av solen & min ögonvita blev gul :(
GRILLNING
Något av det mysigaste på hela sommaren är nog de sena grillkvällarna, sitta vid klipporna & bara ha jävligt kul? Finns inget bättre ;D 
Och hamburgare är ju så jädra gott!
CAMPING
Jag och Sara Lundkvist åkte & campade i Karlskrona? Träffade ett par riktigt trevliga killar som hade någon rostig volvo med högtalare som dunkade så husvagnarna seriöst hoppade några centimeter.. Självklart för att impa på oss så höjde dom så fort vi gick förbi ;)
Vi festade galet med dom, blev tillsagd ett par gånger av någon vakt?
Bada gjorde vi massor på nätterna, dock vågade Sara inte hoppa i vattnet för det var mörk & hon är rädd för fiskar.. Och då menar jag verkligen livrädd ! Fick till slut putta i henne i vattnet & jag har aldrig sett någon vara så rädd.. Cute !
Vi var även på transformer, haha 3de gången vi såg på den ! biosalongen hade endast 30 platser? Och endast 5 st skulle kolla på filmen ! Gaalet, kändes riktigt pinsamt för det var tyst & man visste inte om man vågade prata.
PIGGELINDRINK
Något vi levde på var piggelindrink, Drack bara det på dagarna ! Sen senare blev det cider & ren vodka ofc ;)
Vodka
 + 
Päronsoda
 +
 En piggelin
 =  helt underbart !
BONDE SÖKER FRU
Åkte sedan hem från campingen & vår gps visade helt fel,  sen stannade vi en bensinstation & möter en kille från bonde söker fru ! Självklart kommer jag på det efter han åkt ( bonde söker fru är ju ganska c-kändis) Trodde han var med på någon comviq reklam eftersom jag kände igen han! Men var för rädd för att fråga :$


MY SOULMATE
Bodde en massa hos min pojkvän, Då gäller det verkligen att skydda sig! Haha nej, han har inga könssjukdomar.. hoppas jag :s
Gillar honom riktigt mycket, han får mig alltid på bättre humör & han vet hur han får mig att skratta. Samtidigt som han är den personen jag kan prata med om exakt allt, Om jag har det jobbigt eller bara vill snacka om en liten sak... För jag vet att han alltid lyssnar på mig, hur ovikitg saken än är.. 
Älskar dig baby även om du alltid ska vara så oseriös på bilder !
TALL SHIPS RACES
Rixfm festivalen, timbuktu, september, tove styrke, eldshow
Tall ships races var helt maxat !
Timbuktu var nog bäst av allt & självklart att åka karuseller. hiihi
På dagarna sov vi & på kvällarna festade vi med latinamerikanska sjömän ;)
ouf de var inget att leka med !
Träffade en massa nytt folk och skapade en massa nya rykten om mig själv.. Men får skylla mig själv för det! Skulle nog inte bete mig på det sättet, Gjort är gjort! 
SM VECKAN 
Fick biljetter till Enduro, Vilket måste varit det roligaste jag kollat på, massa kilar som kör cross, vilket är riktigt sexigt ;) Dock så är enduro svårt att köra så de bjöd på en massa skratt ! Shit som dom ramlade, typ hela tiden !
Länkade ett klipp därifrån då en kille ramlade & typ flög som en kyckling ! ajj :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar